Welkom bij het meest diverse uitzendbureau van Nederland

WVI staat voor Werk Voor Iedereen, dit betekent dat iedereen welkom is bij ons. Wij screenen kandidaten namelijk op basis van hun kwaliteiten, kennis en werkervaring en niet op hun afkomst, leeftijd en geslacht.

Wij zijn als WVI Uitzendbureau  trots op ons ‘niet vooroordelen‘ beleid, wij staan écht voor de diversiteit die de Nederlandse arbeidsmarkt te bieden heeft. Bij WVI willen we graag weten wie je bent en waar je voor staat. Je bent bij ons geen nummertje of ‘quick-fix’, maar een individu waar we een passende vacature voor willen vinden.

Hi werkgever!

Snel opzoek naar geschikte (flex)krachten? Anno 2021 vind je deze allemaal online, bij WVI.

Hi ambitieuze topper!
Wij willen weten wie jij bent! Wie ben jij, waar sta je voor, wat vind je leuk? Bij WVI zijn we hartstikke nieuwsgierig naar jou en je ambities.

0

Kandidaten
geplaatst afgelopen jaar

0

Jaar
ervaring

0

Werkgevers
geholpen afgelopen jaar

pexels-jopwell-2422295

De Kernwaarden van WVI

Expertise - Betrouwbaar - Multicultureel - Betrokken

WVI is al sinds 2006 een begrip binnen de Nederlandse Uitzendbranche. Mede door ons betrokken en ervaren team kunnen wij onszelf vacature specialist noemen. Onze professionele en hechte medewerkers zorgen ervoor dat we áltijd goed kunnen inspelen op de wensen van de kandidaat en werkgever. WVI is een multiculturele organisatie en streeft naar het neerzetten van een match zonder vooroordelen, dit wordt gerealiseerd door onze open en transparante manier van communiceren. Bij WVI staat de deur namelijk altijd open, ook voor jou!

Wat maakt ons anders?

WVI Uitzendbureau staat voor gelijkheid en professionaliteit, iedere kandidaat en werkgever verdient de zelfde aandacht. Onze kernwaarden vormen een belangrijk onderdeel van onze werkmethodiek en is ook ons onderscheidend vermogen binnen de uitzendbranche. 

WVI is al ruim 14 jaar actief in de uitzendbranche, maar we zitten niet stil. We houden van innovatie en blijven altijd onze kennis verbeteren, zo blijven we scherp en gaan we met de tijd mee. Door onze actieve en verfrissende aanpak, maken we zowel de werkgever als kandidaat tevreden én blij! 

Ontmoet team WVI

Bessam Jasim

Algemeen directeur

Hallo! In 2006 heb ik mijn eerste bedrijf ‘WVI Uitzendbureau B.V.‘ opgericht, met het doel om alle mensen aan het werk te helpen. Ongeacht leeftijd, afkomst of geslacht. Door onze unieke aanpak waarbij de kandidaat in de spotlights staat en er ruimte is voor jou als mens, zorgen wij met WVI dat ons doel nagestreefd wordt. Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bel ons gerust voor meer advies!

1525862097176 (1)

Afraa Tahri

Operationeel directrice

Welkom! Sinds 2010 houd ik me bezig met alle ontwikkelingen binnen de arbeidsbemiddeling en ons bedrijfsbeleid. Door mijn kennis van front- en backoffice ben ik het aanspreekpunt voor de kandidaat en werkgever. Het werken met alle talenten en diverse achtergronden zorgt ervoor dat ik elke dag weer met een big smile aan de slag ga! Heb jij nog advies nodig? Klop gerust bij me aan! Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Ik sta graag voor je klaar!

1525861332248 (1)

Erwin van Rookhuizen

Recruitment manager

Aangenaam! Al 18 jaar lang bevind ik mij in het prachtige wereldje van werving & selectie. Met mijn expertise en ervaring help ik zoveel mogelijk kandidaten aan een nieuwe gave functie. Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Ik sta graag voor je klaar!

Copy of Copy of Untitled (1)

Ami Kaba

Administratief medewerkster

Mijn naam is Ami en ik werk bijna 4 jaar bij WVI uitzendbureau en met veel plezier. Voor alle administratieve vragen die een opdrachtgever of een werknemer heeft, ben ik degene die hen beantwoord en verder op weg weet te helpen. Mocht je mij willen spreken omdat je een vraag hebt of er iets niet duidelijk is, ben ik bereikbaar directe nummer 036- 30 30 944

Ami

Davey Kisman

Accountmanager

Na jaren ervaring te hebben opgedaan in verschillende branches waar klantbeleving centraal staat, vond ik dat het tijd was om juist mijn kennis en ervaring te delen in een functie waarbij ik deze bedrijven kan koppelen aan de juiste kandidaten. Met het oog op inclusiviteit heb ik gekozen voor WVI. Een organisatie die staat voor een arbeidsmarkt waar iedereen aan kan deelnemen en waar geen ruimte is voor discriminatie. Ik kijk met enorme plezier uit naar arbeidsplaatsen te kunnen invullen en daarmee niet alleen korte maar ook lange termijn relaties aan te gaan.

image0

Hakan van Hirtum

Accountmanager

Na jaren lang gewerkt te hebben in diverse sectoren heb ik mijn liefde gevonden in het recruitment. Ik vindt niets mooiers dan “the perfect match” te bewerkstelligen en de uitdaging aan te gaan om iedereen aan een baan te helpen. Klaar voor jouw droombaan? Ik kan niet wachten om het voor je te vinden.

Picture People Almere (3 van 5)
Keurmerken

WVI heeft een sterke focus op het realiseren van een stabiele en betrouwbare organisatie, met het doel om zoveel mogelijk uitzendkrachten aan een nieuwe uitdaging te helpen. Gedurende de laatste jaren hebben we dan ook ingezet op het constant verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening. Deze keurmerken zijn hier het bewijs van. 

Ervaringen van kandidaten

“Dit bedrijf is zeker aan te raden. Goede personeel en erg behulpzaam, ben je opzoek naar een baan? Ben je bij hun op het goede adres, zij hebben een erg luisterend oor en helpen je direct op weg naar jou punt. Zulke lieve mensen, dus een dikke aanrader!!”

“Ik zou dit uitzendbureau zeker aanraden. De service, de klantvriendelijkheid is goed. Er wordt naar je wensen geluisterd zodat ze je het beste kunnen helpen.”

Solliciteren zonder vooroordelen