Hi werkgever, personeel nodig?

Snel opzoek naar geschikte (flex)krachten? Anno 2021 vind je deze allemaal online, bij WVI. Door onze persoonlijke aanpak en grondige werving helpen wij je aan personeel waar je écht op zit te wachten. Nieuwsgierig? Vraag dan een gratis offerte aan.

Snel
en effectief

Onze persoonlijke en uitgebreide werving zorgt ervoor dat we direct weten welke kandidaat geschikt is voor jouw bedrijf.

Lage
kosten

Een snelle en effectieve koppeling van de kandidaat zorgt voor een snellere doorstroom voor ons en lagere kosten voor jou. ​

Minder administratie

Het werven en selecteren van geschikt personeel kan een tijdrovend en lastig proces zijn, terwijl het voor ons dagelijkse (leuke) kost is.

Over WVI Uitzendbureau

WVI is al ruim 14 jaar actief in de uitzendbranche, maar we zitten niet stil. We houden van innovatie en blijven altijd onze kennis verbeteren, zo blijven we scherp en gaan we met de tijd mee. Door onze actieve en verfrissende aanpak, maken we zowel de werkgever als kandidaat tevreden én blij! 

0

Kandidaten
geplaatst afgelopen jaar

0

Jaar
ervaring

0

Werkgevers
geholpen afgelopen jaar

Direct een uitzendkracht nodig?

Wij bieden een 24/7 service aan, hierdoor kan je altijd rekenen op een invaller of vervangend personeel. Handig toch? Bekijk hieronder direct welke kandidaat bij jou aan de slag zou kunnen.

sharita

benvega461@hotmail.com

audrey nesta@hotmail.com

Ervaringen van onze werkgevers

No Cure - No Pay